Hem > Main-poäng > Innehåll

Kännetecken för LED strålkastare

Aug 04, 2015

LED strålkastare är en enhetlig punktkälla exponering i alla riktningar, många av mina vänner har precis börjat kanske inte klart vad detta innebär, i själva verket, det kallas rampljuset, spotlights, är mycket vanligt i arkitektonisk belysning verktyg en av lamporna, men för strålkastare vad vet vi? Följande egenskaper hos den led strålkastare säger vi bara.

Först 1, led strålkastare är urvalet av hög renhet aluminiumreflektor, denna konstruktion delvis för koncentration och strålning har mycket till hjälp, beam spridning av exakta gjutna ljus bättre än genomsnittet, är naturligtvis också mycket bra i reflektionseffekt, det är också en hel del platser Använd ledde översvämning ljus är en av de viktiga orsakerna.

För det andra vet vi alla led strålkastare symmetriska smal-vinkel, bred vinkel och asymmetrisk ljusfördelning system, desto bättre projektets omfattning har en stor roll att spela, men också att kvaliteten på ljusstråle med astigmatism. Bilder verkar inte ha en plats till en annan plats beroende på omständigheterna, relativa exponering området är relativt homogen.

Återigen ljus vi in med led Pan lampa av när kan använda bakom öppnade typ ersatt glödlampa, på stora platser dök upp några nödsituation när, måste till har dessa aspekter av om åtgärderna, så denna design utan tvekan till bättre snabbare av lek dess effekt är har stor främjas roll, och vi vet att sådana design för underhåll Pan ljus lampa upp också blev lätt har många , ingen så mer av saker behöver oro.

Slutligen led strålkastare används i vår tid kan justeras efter index plattan från den vinkel, som vi använder vid olika tillfällen led strålkastare har en mycket bra roll i anpassning, kan tillgodose en mängd situationer, för personer som ofta använder washers, utan tvekan är en mycket bra design. I tillägg finns det inbyggda LED strålkastare kan mikro-chip control, för förverkligandet av en styrenhet, också göra deras lutningar, hopp och andra effekter, i några stora webbplatser kan också ha bättre prestanda.

Men i med hjälp av processen i det vi kommer hittade faktiskt ledde Pan ljus lampa är också finns med vissa problem, som vi hur bara kan bättre lösning det termiska problem är här yta de flesta behöver oro, eftersom problemet inte lösning för dess allmänt program också är inte har liten effekt, och det med vikt också inte är ljus , transport upp är vissa svårigheter för.