Hem > Main-poäng > Innehåll

Faktorer som hindrar LED-lampor till möbler belysning

Aug 04, 2015

Oavsett från vilket perspektiv, människor nu ledde gatubelysningen tillämpas på hushållens förtroende, med utvecklingen av LED-lyktorna, i framtiden, ledde hem belysning i miljoner hushåll är oundvikligt, det är också en trend. Men medan LED utomhusbelysning teknik har mognat, men under den nuvarande utvecklingen av industrin, LED-lampor till hem belysning takt är relativt långsam, varför är det?

Först är en produkt av högre priser, LED-lyktorna på grund av kostnadsskäl, priset har varit högt, särskilt vardagsrum lampan, dess pris och lampor priser för långt från nu, flera gånger dyrare även, till detta pris, vilket gör det svårt för vanliga konsumenter att acceptera.

För det andra är den design LED möbler belysningsprodukter, detta är en mycket viktig länk i dagsläget, om mest är värmeavledning. Bara löser kylning problem, kan bäst lösa problemet med nedbrytning, men detta har varit en mycket bra lösning, så så länge som nedgången, sedan LED street light in hem belysning precis runt hörnet.

LED-lyktorna i fältet hem för att främja största hindret är därför sin höga priser, i själva verket har genomgått en ständig utveckling, ledde tekniska aspekterna är ganska bra. Människor få energi spara fördelarna med LED-produkter önskas, som är ledde hem belysning produkter tillgång till möjlighet.