Hem > Main-poäng > Innehåll

Hur man gör LED strålkastare för att köpa

Aug 04, 2015

Vi vet alla att nu LED strålkastare används i många tillfällen, så vi behöver veta om LED floodlights alla aspekter av kunskap, behöver lära sig hur man gör LED strålkastare upphandlingstransaktioner och viktiga behovet av uppmärksamhet i upphandlingsprocessen, säger vi bara följande.

Först och främst måste vi välja vad är först du bör göra är att se om du behöver ljusstyrka (MCD) washers, eftersom olika ljusstyrka om priset är olika, i allmänhet dessa lampor också skall överensstämma med nivån laser klass I standarden, detta val kommer att vara mer tillfreds.

Andra är studien på antistatiska flodljus LED med relativt lång livslängd, pris inte är billig, snarare än statiska än 700V LED strålkastare är också nödvändigt att tillämpa olika tillfällen, för att hitta dig själv på raden.

Igen är för att välja den våglängd LED floden lights färger måste vara konsekventa, men relativa priser är inte låg, måste tillverka färg produkter måste uppfylla dessa krav.

Då är det läckage nuvarande krav, läckage strömmen av LED strålkastare är relativt en kortare livslängd, priser inte är mycket hög.

Sedan är beam vinkel alternativ, vilken vinkel måste du välja vilken typ av produkt, om du väljer är den scattering vinkeln du behöver bättre priser som finns eftersom det är en speciell typ av spridningsvinkel, design och användning av effekter är bra.

Är det beslutade enligt ljuset och du väljer vilken typ av LED strålkastare, generellt mindre lumen LED strålkastare kommer att vara relativt mycket längre livslängd och priserna är ju inte billigt.

Sedan titta på vilken typ av chip storlek och användningstid, urval av Japan-oss chip priser än Taiwan och billigare inhemska chip, kvaliteten och prestanda av chipet är relativt bra, och priset blir proportionell mot, bra val av chip är nyckeln till att hitta bra LED strålkastare.

Sist är kolloidal av Välj har, General LED Pan ljus lampa av kolloidalt är epoxiharts och hög kvalitet på LED Pan ljus lampa på behovet har mer goda anti-UV och brandpåverkan, vi i Välj om när kan efter behov för utvalda, säkerhet kan Shang av överväga är är också viktigt, efter alla vill markera bra LED Pan ljus lampa måste första oro om det säkerhet prestanda , eller bakom synts säkerhet har problem på dålig lösning.