Hem > Main-poäng > Innehåll

LED Street lampa har sina fördelar och nackdelar

Aug 04, 2015

LED Street lampa har nu blivit det bästa valet för energibesparing återuppbyggnad projektet, inte bara på grund av dess miljöförstöring, mindre energiförbrukning, men också eftersom det har kännetecken för hög ljus effektivitet, lång livslängd, så mer och mer LED lampor som folk säger till en känd objekt. Nedan tala vi kortfattat om fördelar och nackdelar av LED-lyktorna.

Först och främst berätta om fördelarna, och vi vet alla led-lampor ljus i enkelriktad, utan diffusion, så ljus effektivitet förbättras, i tillägg till att använda kvadratiska optisk design för att underlätta energibesparing, övergripande effektivitet, och även gjorde bra på den ljusa färgen, starkare än effekten av högt tryck natrium lampor. Den viktigaste punkten är ett år mindre än 3% av ljus dämpning dessutom, för övergripande effektivitet LED-lyktorna har en hel del hjälp, kompletterad med Automatisk energibesparing enheter du bättre kan spela sin roll. Över 50.000 timmar med liv och enkel installation steg utan tvekan är LED street fördelar, mer ensam miljö av material har, så kan sa LED Street i övergripande prestanda Shang är också bra, mest låt jag tror otroligt av är dess utmärkt termisk kontroll har, än traditionella Street bra har många, på sommaren termisk fortfarande på kan kommer temperaturen styra i 45 grader följande är ett enkelt , för många kommunala engineering urval LED Street som viktigaste energisparande verktyg också på inte konstigt har, om använder LED-lampor för att ersätta HPS på hela minst sparar 60% av makt och kräver extremt låga underhållskostnader.

Men LED-lampor har också en del av det, som relativt låg effekt enda LED, inte parallella, då effekten är inte självklart, vitt ljus ledde sig på grund av konstruktionsfel, ledde gatubelysningen är benägen att "gul", vilket är vad vi kallar plats, medan dess exponering för icke-enhetlig användes av många LED-lampor är en huvudvärk för dem som. Det finns ett antal relativt hög effekt LED Street lampa på kyleffekten inte är uppenbart, och med otillräcklig värme LED Street lampans ljusstyrka som visas kommer att vara otillräckliga, så vi vill använda LED-lampor, bättre inte använda makt är relativt stor.

Ovanför vi enkel sade har om på LED street några fördelar och nackdelar, anser med traditionella street används för Högtrycksnatrium gradvis var dess alternativa, LED Street kommer allt mer allmänna, och val LED Street för nationella energi efterfrågan och höjdpunkten av motsägelserna har också inte små lätthet roll, särskilt för hela kommunala engineering för urval har bra LED Street för spara kostnader och optimering med effektivitet Shang har stor hjälp. Vi vill köpa bra LED-lampor, kan du enligt styrkor och svagheter i marknaden för att köpa, kan också bättre att hitta din egen med LED lampor. Förstå verkligen inte kan du hitta några proffs att förstå marknaden.