Hem > Main-poäng > Innehåll

Ledde gatan gradient ljusenergi Darling

Aug 04, 2015

Är sa till har, olja av gruvdrift volym har långt Super väntat, förmodligen i antal vita år Hou kommer kommer mining gör, sådan energi kris för närvarande har i global har framkommit, mänskliga sociala utveckling utan kvalitet energi av synts och avancerad teknik att använda, från definierade Shang sade, energi är mänskliga sociala utveckling av material baserat, mest av effekten av , är på nationell ekonomisk utveckling har effekt, makt också inte undantag, traditionellt av street för makt, men led Street är blev har efter rookie.

Sol ljus solstrålning energi, använda solpaneler för att ladda batterier under dagen och natten batterier används för strömkälla, utan komplicerade och kostsamma pipeline, justerbar belysning layout, säkerhet och energi sparande och förorening-fri, utan manuell drift är stabil och pålitlig, spara pengar på elräkningen och underhållsfritt.

I grund och botten solar funktioner inklusive universal, sundhet, stora och långsiktiga, här kommer vi till fördelarna med LED-lampor:

1, LEDled lampa installationen är enkel och bekväm, utan kabel som normala gatlyktor, såsom teknik, det bara måste finnas en bas monteras, alla ledningar och kontroll delar placeras i ramen, bildar en helhet.

2, LED lyser låga kostnader för drift och underhåll. Kör för automatisk styrning av systemet som helhet, utan mänsklig inblandning, och små underhållskostnader.

3, LED street lights med hjälp av solenergi, utnyttja solenergi resurser, för att lindra bristen på konventionell energi är positiva.

LED-lampor har många fördelar, men det finns fortfarande vissa brister, på nuvarande energikrisen, dock led gatubelysning överensstämmer med begreppet miljöskydd och energisparande, jag tror att inom en snar framtid, med utvecklingen av vetenskap och teknik, led lampa prestanda kommer att fortsätta att förbättra, brister kommer att fortsätta att förbättra.