Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

Kan du hitta glas i det?

Nov 09, 2018

Många kunder gillar att säga "Jag kan få mycket billigt batteri från andra leverantörer

Många kunder säger att "jag kan få mycket billigt batteri från andra leverantörer", så vad sägs om kvalitet? Som vi alla vet, olika priser med olika kvalitet, många dåliga leverantörer fuskar på tillverkning och material för att spara kostnader, så att deras pris är mycket lågt och kan locka några kunder som inte är professionella. För dessa dåliga kvalitets solbatterier, ja det kan normalt fungera under den första veckan, men det här är falskt utseende, efter en vecka hittar du den elkraft som batteriet kan ladda ökar, om det kommer att fungera så länge, kommer batteriet att bryta ner snart.

Vi berättade för situationen för kunder som köper billigt batteri, vi hoppas att de kan kontrollera kvaliteten men inte bara lockas av lågt pris, men de lyssnade inte.

图片4hg

Idag visar en av våra klienter i Afrika att vi har rätt med åtgärder. De finner att batteriet inte fungerar (köp från annan leverantör), så prydde upp batterifacket för att kontrollera vad som hände, det visar att 50% blyplatta ersattes av vanligt glas! Otroligt!

Om kunder köper från BR Solar, kommer denna situation inte att hända, vi lurar aldrig på kunder! Vi ser till att varje bit batteri använder autentiska material och inte rädda kunder att kontrollera, behåll god kvalitet är vår princip!

Vi, BR SOLAR, behandla kunder som vår Gud, koncentrera oss på kvalitetskontroll.

Om du vill veta mer om oss, välkommen att gå in på www.cnstreetlight.com.

Tel: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com