Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

SOLAR BR-kinesiska alla hjärtans dag

Aug 28, 2017

Idag är kinesiska alla hjärtans dag, vi önskar alla älskare kan ha en bra Valentine.We som sade: glad natt i Qi Xi.

Det är en traditionell festival i Kina, den sjunde dagen i den sjunde månvarv, faller den 28 augusti i år. Idag kväll, Niu Lang och Zhi Nv möter på en bro av skator över den mjölkig Way.Chinese tanter kommer att påminna ungdomarna att de inte skulle kunna se några skator på denna kväll, eftersom alla skator har lämnat för att bilda en bro i himlen med sin w ings för dem att uppfylla.

Liksom alla hjärtans dag i västländer festival finns så stor tonvikt på att ge choklad, blommor och kyssar. Denna trend blir mer och mer populärt i vårt land, idag tidigare på morgonen vi var förvånade över att fått några presenter från vår chef, som är fantastisk packning choklad och vackra blommor. Detta är anpassade för vårt företag att hålla varje år. Detta beteende uttrycker företagets omtanke och kärlek för anställda, så att kvinnor kollegor kommer att vara glada kvinnor. Sådana bra ledare är vår välsignelse, vi kan känna företagets kärlek för sina anställda.

Vi är en familj.Rörd, glad!

1.jpg

2.jpg

Vi, BR sol, behandla kunden som vår Gud, var uppmärksam på kvaliteten.

Om du vill veta mer om oss, Välkommen till ange:www.cnstreetlight.com

 

Handledare av BR sol, tillämpad i mer än 110 länder.

Tel: + 86-15252528980 Mail:manager@cnstreetlight.com

Tack för din tid läser och dela information i UAE 420pcs litiumbatteri och om du är intresserad, pls post eller ring oss.