Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

LED High Bay har för närvarande Universal-program

Aug 04, 2015

LED highbay idag många råvaror har börjat dyka upp på marknaden, många människor har visat att ett sådant marknaden människor är oroliga, highbay och high-tech produkter, icke-Bay lätta teknisk erfarenhet på detta på grund av vinstutveckling. Detta är utan tvekan upprörd highbay marknad, för highbay grossistverksamhet är en riskabel investering. Säga om denna grupp av arbetande fattiga miner's lampa på webbplatsen kan vara orsaken till vissa olyckor hända, gruvdrift ljus varje steg i produktionen inte kan ignoreras.

LED hög Bay har för närvarande universal-program i världen, men det finns många tillverkare av kylfläns av high power LED gruvdrift lampor inte har hittat en bättre lösning nu förlita sig på en enda aluminiums värmeledningsförmåga har träffat efterfrågan på värme överledning LED gruvdrift lampor. Effektiv värmeledning ute påverkar inte lampans livslängd. Hetta skingra teknologien för gruvdrift lampa beslutsfattare är den mest kritiska. Men tekniken fortsätter att förändring och innovation, arbetat även i highbay kylaren. Rollen av kylflänsen är absorberad substrat chip värme passerade, och sedan sprids i miljön och säkerställa LED chip temperaturen normal.

Hög Bay, detta år marknaden visar en stigande trend, om kan höja den tröskel som marknaden på grund av höga priser, vi skulle ha något att säga, men oron är att nu finns det många förfalskade produkter på marknaden är också tar upp plats i marknaden på mycket höga priser, gör det svårt att skilja mellan sant och falskt. Highbay grossister, de flesta inte förstår tekniken, de gör inget för att sälja produkter, eller Välj en kraftfull skala, har en mycket stor marknadsandel och goda rykte för tillverkarna av massorna. LED highbay priserna högre för råvaror inom närliggande sektorer regleras, som skulle ha tydligare att hända.