Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

Ny soldriven gröna lampor Pop

Aug 04, 2015

Som allas medvetenhet om energibesparing och miljöskydd ökat, låg många produkter på värde för pengarna konsumtion och energibesparing riktningar i utveckling. På vår sida, och många offentliga lokaler också. Nu kan är populära utomlands ny soldriven miljövänliga gatlyktor, vara drivs av solenergi och gjort stora bidrag till energibesparing och miljöskydd.

Denna nya miljövänliga lampor LED ljuskälla med en höjd av 4,5 meter, efter en viss beräkning, kan möta endast i största möjliga utsträckning belysning behov. Gatlyktor med solar photovoltaic utrustning, installerad på toppen av lyktan på ett lutande sätt, varje gatlykta PV enheter ett område på upp till 1,3 meter. När för soligt när du kan ha en peak uteffekt solceller som 165-190Wp.

Varje lampa har en inbyggd två batterimoduler kan lagra 230 ampere timmar av makt, kan tillgodose behoven av belysning på kvällen. Men för att vara på den säkra sidan, nya lampor också ansluten till elnätet, kan garantera för regniga dagar i rad inte få solenergi, är fortfarande i bruk. Dessutom det inbyggda intelligent styrsystemet, kan du också beräkna Soluppgång och solnedgång tiden för året så att du kan styra växlar.