Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

Nigeria 350PCs 60W Solar LED Street Light I september 2017

Sep 18, 2017

Denna kund är från Nigeria.

Solar LED Street Light använder solenergi, en dag med värme under dagen, natt tillräckligt med belysning. Afrika är en av de mest rikliga solenergierna, det är en bra, riktigt bra, grön energi, ingen förorening. Nigeria har bra solstrålningsförhållanden, säger regeringen att den kommer att utveckla solkraften snabbt, även en hög grad av stöd. Solar och andra förnybara resurser projekt är utvecklingen trend av Nigeria senare.

Solar LED Street Light påverkas inte av det lokala statliga nätet, men behöver inte stor elbörda, de kan tända hela natten. Att bo i Nigeria, när du går ut på natten, finns Solar LED Street Light på vägen, trafik mer säkerhet. Detta är lyckan hos Nigeria folk, ser fram emot att Nigeria blir bättre!

Denna kund har samarbetat med oss ​​från år 2009, kvaliteten på våra produkter har erkänts av kunden och de är ganska nöjda med vår kundservice också. Därför väljer kunden oss om och om igen eftersom vi har ett professionellt team för att utforma den mest kostnadseffektiva konfigurationen, vilket förbättrar hans arbetseffektivitet, sparar tid och sparar kostnader.

Vi hoppas kunna fortsätta med stor affärsverksamhet som handlar om dig.

Inköp Antal: 350st 60W Solar LED Street Light

Belysningstid: 11h / Natt * 3-4 övervägande regndagar.

Här detaljerade bilder av Nigeria Solar LED Street Light för din referens:

LED Testing and Packing.jpg

Vi, BR SOLAR, Behandla kunden som vår Gud, var uppmärksam på kvaliteten.

Om du vill veta mer om oss, välkommen att ange : www.cnstreetlight.com

 

Övervakare av BR SOLAR, tillämpad i mer än 110 länder.

Tel: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Tack för din tid att läsa och dela informationen från Nigeria 350PCs 60W Solar LED Street Light   och om du är intresserad, maila eller ringa oss.