Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

Sol att flytta till en stad?

Aug 04, 2015

För närvarande solar bygga integrerade solar thermal utilization enterprise placeras i talrika front att genomleva. Gör det inte, innebär att företag förlorar initiativet i framtiden marknaden för konkurrens. Gör, ytor från tillverkare övergången till en systemintegratör i lervälling.

I år, många inhemska solvärmt vatten värmare business lite deprimerad: landsbygden politik effekt försvagas, efterfrågan på marknaden, svag konkurrens, inför urban övergången i landsbygdsområden, lita på landsbygden marknaden och fuktig överlevde i slutet av dagen.

Politiskt stöd ökar successivt

I landet på medellång och lång sikt utvecklingsplanen för förnybar energi, tydligt mål att fokusera på utvecklingen av solar thermal utnyttjande i staden att främja integration på Sol, sol vatten uppvärmning projekt och byggandet av solenergi för uppvärmning och nedkylning demonstrationsprojekt. På landsbygden och mindre städer att främja hushållens solfångare, solenergi och solvärme spisar. 2020 Värm nationellt samlande område på upp till 300 miljoner kvadratmeter av sol varmvattenberedare och andra solar thermal utilization, alternativ energikapacitet på 60 miljoner ton standard kol.

Under senare år planerar ministeriet för bostäder, finansministeriet om de förnybara energikällorna Act infördes "förnybar energi bygga demonstration" projekt, för att uppmuntra och främja lokala regeringen bygga en enhetlig design, tillämpningen av solvärmesystem. Liang Junqiang säger "Tolv-fem" period, staten för att bygga integrerad solenergi utveckling kommer också att öka intensiteten i strategier för att främja, från det ursprungliga demonstration projektet visade landsbygden county och andra delar av staden under uppgraderingsprocessen och ytterligare vill utöka antalet modell städer. ”

Bryta igenom den traditionella tänkandet

I år, kommer den centrala regeringen att byggas i landet i år till 10 miljoner enheter av allmännyttiga bostäder i de kommande 5 åren att bygga urbana låginkomstområden bostadsprojekt till 36 miljoner enheter. Lanseringen av denna politik, igen omrörning varma byggnad integrerat solar thermal inhemska företag för att delta i utvecklingen av entusiasm och motivation. Linuo Paradigma, sol, regn och andra företag är också klart att möjlighet att dra nytta av bostäder till rimliga priser, främja byggnad-integrerade program.

Framtida utveckling av solar företag måste vara "efterfrågan, med tanke på bygg och fastighets utveckling företag att lösa varmvattenförsörjning, och förser dem med äkta behov av systemlösningar och tjänster." För att bryta den nuvarande flaskhalsen att begränsa byggnad integrerat solar thermal ansökan.