Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

Solar LED Street Lights Will Replace AC LED Street lampor

Aug 04, 2015

Nu kan ha mycket få människor tvivlar på fördelarna med LED gatubelysning i förhållande till HPS lampa. Dock är det beklagligt att de flesta av LED-lampor används fortfarande växelström, AC kretsar dels ljus teknik är redan mycket mogen och solar gatlyktor det finns många osäkra faktorer, å andra sidan det främsta övervägandet var den ursprungliga investeringen är för stort för att ignorera de många fördelarna med solenergi.

Kända sol-en av den viktigaste fördelen är att det är en outtömlig och renaste förnybara! Det kommer att lösa jorden uppvärmningen problemet! Så småningom kommer att ersätta all energi!

Alternerande LED lyser solar LED-lampor?

Men egentligen vill ersätta all energi med solenergi är fortfarande en lång och mödosam uppgift, även om sol energi överallt, men dess samling måste vissa området exponering. Öknen är den mest idealiska platsen, men långväga överföring och distribution kommer att förbruka en stor mängd dyra koppartråd, endast värdet bredvid de öde städerna att prova. Tag i tätbefolkade områden i storstäder är mycket svårt att hitta en tom öppna platser. Begränsad av de ekonomiska förhållandena i landsbygdsområden, och är osannolikt att nu i stor skala. Några nya saker det är bäst att börja från knorra, och användningen av "homegrown" tillvägagångssätt, gatubelysning är en av de bästa första solar pilotprojektet. Dessutom måste energi bevarande och utsläpp minska förespråkas av regeringen, även som Tyskland som statsbidrag att sälja. Lyckligtvis Street projektet är regeringen projektet, utförs av regeringen budgivningen. Regeringen beslutsfattare måste förstå tydligt, LED-lampor är Ersätt högt tryck natrium lampan, på samma gång, solar LED Street lampa kommer att ersätta AC power LED lampor.