Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

Sydsudan 180PCs Allt i en Solar LED Street Light I september 2017

Sep 06, 2017

Sydsudan ligger i östra Afrika och ett landlockat land. Det är en av världens minst utvecklade länder, på grund av den dåliga ekonomin i landet är det extrem brist på el, infrastruktur och social välfärd. Så All-in-One Solar LED Street Light Order är en fattigdomsbekämpning i Sudan.

Baserat på lokala solförhållanden erbjuder inköpschefen oss sina krav och design för konfigurationen av 40W All In One Solar LED Street Light och 7M Pole. Efter att ha pratat och bekräftat med vår tekniska ingenjör, är deras design rimlig, så lägger vi i produktion så fort som möjligt. När de får hela All In One Solar LED Street Light och installerat dem, är frivilligorganisationen mycket nöjd med projektet. Det ger mycket bekvämlighet för lokalbefolkningen att resa på kvällen. Alla människor är väldigt glada efter installationen. Så NGO bestämde sig för att investera mer för att hjälpa till med mer dålig plats.

Order Antal: 180PCs 40W Allt In One Solar LED Street Light

Beställningskvantitet: 60PCs 250W Solar Panel

Beställningskvantitet: 60PCs 200AH / Terminal

Belysningstid: 11-12 timmar / natt * 3-4 muliga regndagar (med dimmfunktion).

333.jpg


Vi, BR SOLAR, Behandla kunden som vår Gud, var uppmärksam på kvaliteten.

Om du vill veta mer om oss, välkommen att ange : www.cnstreetlight.com

 

Övervakare av BR SOLAR, tillämpad i mer än 110 länder.

Tel: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Tack för din tid att läsa och dela informationen från South Sudan 180PCs All In One Solar LED Street Light och om du är intresserad, kontakta mail eller ring oss.