Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

Teknisk Innovation att påskynda Solar Thermal Industry uppgradering

Aug 04, 2015

Termiska solenergiindustrin idag kan sägas har upplevt "från varmvatten till värme", "från kommersiella industriella", "spridda till integration" av tekniska framsteg. Tillsammans med tekniska innovationer och genombrott inom de närmaste åren, sol termisk industrin redan har "hög temperatur", "industriell energianvändning" till "sol byggnad integration" villkorar av industriell uppgradering.

Fyll den 150 ℃ temperatur tekniken

I 2000-talet, Kina in en period av snabb utveckling, stora företag dök upp en gång i utsättning, låg priskonkurrens av industrin cykeln, vilket resulterar i innan temperaturen i solceller som alla stannar på hot nivå. Fram till 2010, 150 ℃ temperatur distriktet teknik blank av solar fullt glas vakuum set pipe och vakuumrör som heta enhet av tillgängliga, endast verkliga uppnåtts har sol ansökan från varmt till värmen i förändring, öppnade har solvärme kyl och seawaterdesalination och industri- och jordbruksprodukter med varm, flera Programfält, i ett slag blev sol varm med en viktigaste milstolpe--inte bara kan ger varm , också kan effektivt producerade power.

I själva verket i centrala delar av vakuumrör samlare "i power", de solar vattenvärmaren uppleva CPC-U vakuumrör samlare och Titan beläggning "Titanium guld" typiskt för övergångsperioden. Linuo grupp framgångsrikt utvecklat CPC-U vakuumrör samlare upp till 120 ℃ varmt vatten inte bara som en storskalig sol varmvatten engineering, kommer bränsle den inställda temperaturen i teknik föddes.

Integrerade värmesystem av industriell energi

Låga koldioxidutsläpp era, har blivit en av kontaktpunkterna energi spara, bygga energieffektivitet, industriella energibesparing är den nationella energibesparing utsläppsminskningen högsta prioritet. Totala energiförbrukningen den industriella energiförbrukningen upptar hela samhället 70% av bakgrunden, sol industrin tillämpningen av värmeenergi är en högsta prioritet, och industrivärme fokuserade på verkligheten i 80-250 ℃ sol företag inför en storm.

Trots svårigheterna, CPC temperatur bygger på solenergiteknik, integrerad med ny panna värmesystem med ett sol panna var framgångsrikt utvecklat enligt planerna. Denna integrerad uppsättning av termodynamiska system baserat på temperaturen i området hett i 5200 kvadratmeter, spara 1156 ton standard kol, utsläpp av koldioxid 3005 ton, avslutade de grundläggande förändringarna i solenergi industrin från bostäder till industriella.

Split-perfekt kombination av teknik och arkitektur

Jämfört med stadier av solenergi värme utnyttjande forskning, doppas "att bygga" i hela utvecklingsprocessen. Många år sedan, bo varmvattenberedare endast i civil fas, mer än att lösa den sjukdom som orsakas av installationen av solenergi egendomstvister, arkitektoniska mångfald men också till högre vatten värmare affärskrav.