Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

Indisk ljus utställningen var en stor framgång!

Oct 19, 2018

Som vi vet alla, Indien är en stor marknad men dess pris är mycket mycket låg många kinesiska leverantör svårt att öppna den inklusive oss, så att vi deltog i denna utställning. Vårt syfte är att veta mer om denna marknad och vet hur man snabbt öppna det, slutresultatet visade att allt var lyckat.

 

Under 10 okt--var 13 okt, vår monter fylld med människor eftersom våra produkter mycket attraktiva. Vi BR Solar team införa vår produkts funktion och funktioner till varje klient tålmodigt och driva belysningssystemet till klienter på platsen, nymodig utseende design och bra fungerande modell av våra produkter lockar vissa klienter som köpt provet omedelbart. Nedan är några bilder skicka tillbaka från vår BR Solar team i utställning för din referens, företag blomstrar!


Den lyckligaste sak är att alla prover vi tog till utställningen har sålts ut, som är medelvärdet inte alla Indien klienten bara köpa billiga och produkter av låg kvalitet, vissa av dem fortfarande fokus på hög kvalitet som våra produkter och är villig att köpa för att öppna större marknad. Ja, kvalitet är viktigare än priset!

 

Tack varje kund prova oss och lita på oss, vi kommer att fortsätta att arbeta hårt och göra vårt bästa för att stödja dig

 图片2

Vi, SOLAR BR, behandla kunder som vår Gud, koncentrera sig på kvalitetskontroll.

Om du vill veta mer om oss, Välkommen för att ange www.cnstreetlight.com.

 

T: + 86-514-87323722 M/WhatsApp: + 86-18036240957

Mail:Spring@cnstreetlight.com