Hem > Kultur & nyheter > Innehåll

Anledningen till att Saudiska kunder fortsätter att lägga order med oss

Aug 06, 2018

 

Med den snabba utvecklingen av ekonomin och befolkningstillväxten har investeringen i infrastruktur i Mellanöstern ökat, vilket leder till en kraftfull utveckling av kraft, belysning och nya energimarknader.
Låt mig idag presentera hur vårt företag-BR SOLAR har uppnått ett långsiktigt vänligt samarbete med Saudiarabien.


图片1.jpg

1. God kommunikation är en bro.
Saudiska kunder har besökt vårt företag. Besöker vår fabrik, verkstad, kontor och förhandlas i totalt tre dagar. Under tiden har vi handskriven på pappret för deras behov och frågor. Sedan kommunicerar vi med dem om de listade objekten, äntligen får vi en slutsats.
2. Provprovning.
Klienterna inspekterade även testprocessen för våra produkter och tog sedan proven till Saudiarabiens lokalområde för fälttestning. Slutligen våra solbelysning över ARMCO-standarden.
3. Använd kvalitetssäkert.
Efter det lokala installationstestet fann de att våra produkter medför överraskningar när det gäller energibesparing, ljusstyrka eller kvalitet. Självklart är vårt företags solbelysning ljusare och bekvämt för lokalområdet. Under tiden slå sina konkurrenter i KSA.
4. Långsiktigt samarbete.
Detta är ett statligt projekt. Under vår utmärkta service och kvalitet har vi etablerat ett långsiktigt samarbete med saudiska kunder, då har vi order för de närmaste 400 uppsättningarna, 500 uppsättningar och 400 enheter och kontinuerligt.

Om du vill veta mer om våra solprodukter, kontakta oss eller välkommen till www.cnstreetlight.com

Övervakad av BR SOLAR, tillämpas i mer än 110 länder.


Tel: +86 514 87323722 ︱ Mob / WhatsApp / Skype: +86 17396893222

Mail: system@cnstreetlight.com

Tack för din tid i att läsa och dela informationen och om du är intresserad, vänligen maila eller ring oss.